Logo

florbal

ZOO, MHD nebo McDonald’s. Kde vše během turnaje mají účastníci slevu?

Mít turnajovou pohodu, to není jen o dobrém rozcvičení nebo pohodlném ubytování. Je třeba se také bavit mimo haly a vyrazit do města. Město Ostrava i další partneři proto pro všechny účastníky připravili slevy na vstupné nebo nákupy. A někdy dokonce nezaplatíte ani korunu.

Doprava a městské atrakce

Začněme tou nejdůležitější informací, jak se po městě pohybovat. Dopravní podnik Ostrava toto vyřešil jednoduše a všechny své dopravní prostředky pro účastníky nabízí kompletně zadarmo. Postačí tak jen při kontrole ukázat účastnický náramek a můžete se vesele vozit klidně celý den. Na Dopravní podnik navázalo i místní ZOO, které taktéž nabízí vstup zdarma. Slezkoostravský hrad pak nabízí dospělé vstupné za 40 a dětské za 20 korun. Po celou turnajovou sobotu pak bude vstup úplně zadarmo. Můžete také vyrazit na vrcholek radniční věže, čekat na vás bude sleva 50 % ze vstupného.

Zábavné zóny

Každý sportovec ví, že dobré protažení je základ úspěchu. Vyrazit můžete například do trampolínového parku HopJump, kde na vstupném ušetříte 30 %. Pro milovníky adrenalinu a rychlé jízdy jsou pak k dispozici motokáry v Emotion parku. Klidnější jedinci pak můžou rozvíjet své mozkové buňky na minigolfu nebo v hornickém muzeu Landek.

Občerstvení

A kde všechny hladové krky nasytit? Možností je opravdu hodně a vybere si každý. Krom speciálních akcí v McDonalds, KFC nebo Bageterie Boulevard můžete vyrazit i za zdravějšími pokrmy. V salaterii UGO na vás bude čekat sleva 15 % na saláty a freshbar, v restauraci La Futura vám připraví kvalitní italskou kuchyni (a můžete si zde také zahrát bowling), milovníci pálivého pak mohou vyrazit do Los Capolitos. Na dezert a čerstvou ovocnou šťávou si pak zajděte do Frutisima uvnitř OC Nová Karolina nebo Avion Shopping Parku.

 

Všechny slevy najdete zde nebo v menu pod tlačítkem Turnajové akce v sekci Turnaj.

Partneři turnaje