Logo

florbal

Zlatý hattrick na obzoru: Ostravské hry se vrací s třetím ročníkem plným talentované mládeže a florbalové vášně!

Ve dnech 24. až 26. května 2024 se Ostrava stane centrem mládežnického florbalu, když přivítá třetí ročník populárního turnaje. S účastí talentovaných týmů z celé České republiky a širokou nabídkou kategorií pro chlapce i dívky slibuje tento ročník nejen sportovní excelenci, ale i nezapomenutelné zážitky. Přidejte se k nám a podpořte mladé florbalisty v jejich snaze o zlatý hattrick a další cenné trofeje!

Rozmanitost soutěží a účastníků

Turnaj přivítá týmy v širokém spektru věkových kategorií od přípravek až po juniory a juniorky, což slibuje rozmanité a napínavé zápasy. Zvláštní pozornost se tento rok soustředí na tým Předvýběr.CZ Florbal MB, který se v kategorii juniorů pokusí o zisk zlatého hattricku.

Kromě Mladé Boleslavi však na turnaji nebudou chybět ani další silné týmy. Zvláště pozornost poutají pražské kluby, jako jsou Královské Vinohrady a Black Angels, které jsou známé svou vysokou úrovní hry a schopností čelit i těm nejsilnějším soupeřům.

Více než jen florbal

Kromě sportovních výkonů nabízí "Ostravské hry" i bohatý doprovodný program. Účastníci a jejich doprovod mohou využít slevy v mnoha ostravských podnicích a navštívit oblíbené turistické atrakce, jako je areál Dolní oblast Vítkovice nebo Landek Park, čímž se turnaj stává i skvělou příležitostí pro výlety.

Ceny a ocenění

Nejlepší týmy nečekají jen medaile a diplomy, ale i lákavé ceny včetně putovního poháru pro vítěze a speciální odměny pro první místo, která zahrnuje zaplacené startovné na příští ročník Ostravských her. To vše dělá z účasti na turnaji nejen otázku sportovní prestiže, ale i velké motivace.

Registrace a důležité termíny

Důležitým upozorněním pro všechny zájemce je omezený počet míst, proto je nutné se zaregistrovat a zaplatit startovné do 19. dubna 2024. Tento krok zajišťuje účast na turnaji a umožňuje týmům připravit se na boj o prestižní tituly a ceny.

Spojení sportu, kultury a komunity

Ostravské hry nejsou jenom o florbalu. Jsou o spojení sportu, kultury a komunity do jedinečného zážitku, který překračuje hranice hřiště. Tento turnaj vytváří prostor, kde se mladí sportovci mohou nejen ukázat na florbalovém hřišti, ale také prožít nezapomenutelné chvíle s přáteli a rodinou, objevovat krásy Ostravy a učit se hodnotám jako jsou týmová práce, vzájemný respekt a sportovní duch. Přijďte podpořit mladé talenty a stát se součástí příběhu, který se píše nejen na hřišti, ale i v srdcích a paměti všech účastníků.

Partneři turnaje