Logo

florbal

Žákovské kategorie za sebou mají základní část!

Ostravské hry jedou v plném proudu a žáčci už od rána bojují o nejlepší pozici v tabulce po základní části. Pojďme se podívat na souhrn utkání do 12:00.

Mladší žáci
skupina A
Vítkovickým Modrým se po ránu příliš nedařilo, když padli proti Vikingům z Kopřivnice 2:8. Naopak Florbal Včelín  slavil výhru proti Prostějovu, když zvítězil 5:2. …
 
skupina B
Ani porubští Tygři neměli nejlepší ráno a podlehli Florbalu Vsetín 3:8. Gepardi Brno naopak opět poukázali na dvou sílu a Torpedo Havířov yellow porazili 7:1.
 
skupina C
FBC ZŠ Uničov nedokázal najít recept na opavské mladíky a padl 1:12. Vítkovičtí hokejisté pak nezapomněli přes noc na svou střeleckou formu a Hornets Brnu nasázeli 5 gólů, zvítězili 5:1.
 
skupina D
TOPGAL Šternberk padl těsně Torpedu Havířov v černé 1:2. A ani MVIL Ostrava se nedokázala poradit s PSG PANTHERS OTROKOVICE, když ostravští mladíci prohráli 1:5.
 
skupina E
FBS Olomouc slavila ranní výhru nad ZFK Petrovice, když zvítězila 5:3. FbC Frýdek-Místek naopak padl Sokolu Brno.
 
skupina F
I Draci Říčany byli po ránu unavení a TJ Slovan Havířov tak dokázal vybojovat výhru 5:2. Asper Šumper pak podlehl TROOPERS z Brna 1:8.
 
skupina G
Na poslední skupinu mladších žáků čekaly hned 4 zápasy dopolední zápasy. Nejprve odehráli velmi vyrovnaný zápas kluci z 1. SC TEMPISH Vítkovice Bílí proti Bulldogs Brno, jenž skončil remízou 4:4. Ráno se ještě střetly košické SURIKATY s FBC Intevo Třinec, ale nedokázaly zvítězit a nakonec padly 1:5. Neskutečných 15 branek dokázali nasázet Buldoci z Brna Hlučínu, který v zápase neskóroval ani jednou. Velký podíl měl na tomto výsledku Tomáš Horák, který se prosadil hned 6krát. Posledním zápasem pak byly SURIKATY proti 1. SC TEMPISH Vítkovice Bílí, úspěšnější v tomto případě byli hosté, kteří zvítězili 4:2.
 
Mladší žáci tak již ukončili základní část turnaje a vyčkávají na 14:30, kdy odstartují první zápasy šestnáctifinále.
 
Starší žáci
skupina A
Vikingové z Kopřivnice opět ukázali svou sílu a TJ Kobylisy porazili 4:1. Stejný výsledek měl taky druhý zápas v téže skupině, když Hornets Brno porazil 1. SC TEMPISH Vítkovice Bílí.
 
skupina B
Velmi nepříjemné ráno zažili florbalisté z týmu 1. FK Ostrava JIH, kteří podlehli Trenčínu 0:11, velký podíl měl na výsledku Jakub Rendl, jenž zaznamenal 4 góly. Sokol Brno I EMKOCase Gullivers pak porazil SVČ Odry 6.1
 
skupina C
Těsnou výhrou 4:3 nad Torpedem Havířov yellow ukončili základní část FBC Draci Říčany. MVIL Ostrava potom přehrála Grpardy z Brna 8:2.
 
skupina D
Košické SURIKATY vedly vyrovnaný zápas s Florbalem Vsetín, nakonec však padly 5:7. Vysokou výhru slavili mladíci z FbC Skuteč, když Salibandy Clubu Ostrava nasázeli 12 branek a sami neinkasovali ani jednu.
 
skupina E
SAMIGAS FBS Olomouc nenašli recept na SK BIVOJ LITVÍNOV, když padli 3:5. Vítězstvím o 7 branek se pak pyšnili kluci z Torpedo Havířov black, když porazili Brněnské TROOPERS 9:2.
 
skupina F
Velmi vyrovnanou hru vedli Sokoli Pardubice s Asper Šumperk, když v zápase remizovali 1:1. Buldoci z Brna pak jasně porazili rožnovské Sršně 4:0.
 
skupina G
Předvýběr.CZ Florbal MB potvrdili svou dominanci, když nad FBC Intevo Třinec zvítězili 6:3. Snipers Bratislava pak bez problému porazili zlínské Lvy 4:0.
 
skupina H
Špatně si nevedl ani tým Hattrick Brno proti TJ Slovanu Havířov, když zvítězili 3:1. Podobně na tom byli také florbalisti z 1. SC TEMPISH Vítkovice Modří, kteří porazili SKV 4:0.

I starší žáci za dopoledne ukončili základní část a nyní čekají do 16:10 na první zápasy šestnáctifinále. 

Partneři turnaje