Logo

florbal

Základní skupiny skončily, týmy odpočívají před startem play off

Ostravské hry 2023 hlásí „Dohráno“ v rámci základních skupin, které skončily v sobotu po obědě. Nyní probíhá ve většině kategorií „klid před bouří“ nazvanou play off.

Junioři
V kategorii juniorů zazářila Rudná, která porazila 6:1 Bohumín, vítězí také IBK Velo a AS Trenčín. Výhru 6:2 nad Finlandií zapsali také Guillivers.

Dorostenci
Dorostenci dohráli základní skupiny, v zajímavém utkání podlehla Dubnica Tigers Poruba 2:3, Uničov porazil Hodonín a domácí MVIL si rovněž 3:2 poradil s SKV. MVIL tak ovládl svou základní skupinu, zaváhání Dubnice naopak pustilo na první příčku Mladou Boleslav.

Starší žáci
Kategorie starších žáků měla v sobotu odpoledne na programu volno před zápasy play off.

Mladší žáci
Kategorie mladších žáků měla v sobotu odpoledne na programu volno před zápasy play off.

Elévové
Říčany pokračují ve své jízdě turnajem a připisují si výhru nad Tygry z Poruby, raduje se také Vsetín anebo Vítkovice. Zabrala také přípravka Mladé Boleslavi.

Přípravka
Přípravka má odehrán sobotní odpolední turnus, ve kterém se radovali TROOPERS anebo Guillivers. Turnaj nyní bude pokračovat dále po kratší odpolední přestávce, v této kategorii ovšem ještě play off nenastane a také zítra se budou hrát pouze vzájemné duely.

Juniorky
Kategorie juniorek má po odehrání základních skupin přestávku a pokračovat bude až v sobotních večerních hodinách.

Dorostenky
V kategorii dorostenek navázala Horní Suchá na fotbalové skóre 0:0 a hubenou výhrou 1:0 porazila Vítkovice, jejich druhý tým si pak poradil 9:1 s Orlickem-Třebovskem.

Mladší žákyně
V kategorii mladších žákyň si polské Radzewo poradilo s Vítkovicemi poměrem 13:3.

Partneři turnaje