Logo

florbal

Zaděláno na souboj v přípravkách, hokejistům se daří v elévech

Páteční zápasy jsou odehrány také v kategoriích přípravek a elévů

Po pátku to vypadá, že v kategorii přípravek se proti sobě postaví dva týmy, které jsou lepší než zbytek pelotonu účastníků. Jde o bílý tým Vítkovic a Slovan Havířov. Oba týmy zatím získaly plný počet 9 bodů za tři výhry ve třech utkáních. Více branek (27) vstřelily Vítkovice, cenná pro ně bude jistě výhra 5:2 nad Mladou Boleslaví.

Naproti tomu Slovan nastřílel 19 gólů – nejtěžší bylo vítězství 4:3 nad Gullivers. Vše je tak zatím připraveno na důležitý duel dvou neporažených týmů: od 11:00 se v sobotu utkají na palubovce haly Bonver (známo také jako hala Tatran).

V kategorii elévů je parádně vyrovnaná skupina A. Čtyři body mají celky Orlové a hokejistů RT Torax Poruba, když jejich vzájemný zápas skončil výsledkem 3:3. Tři body mají ve skupině A všechny ostatní týmy, poslední tým této skupiny má navíc skóre 8:9.

Ve skupině B jsou pak dva šestibodové týmy: Mladá Boleslav a Vítkovice. Jejich vzájemný souboj je na programu v sobotu od 12:00.

Skupinu C vedou již s devíti body hokejisté Vítkovic. Ti porazili 6:1 Hlučín, 3:0 Gullivers a 8:2 tým SURIKATY. Na druhém místě jsou Gullivers se šesti body.

Partneři turnaje