Logo

florbal

Žáci: Poslední kroky ke stupňům vítězů

Už není daleko k tomu, aby bylo jasné o vítězi žákovských kategorií. Jak si týmy vedly v semifinále?

Mladší žáci
Brněnští Buldoci jasným výsledkem rozhodli o tom, že FBC Intevo Třinec bude bojovat v dalším o 3. místo, když zvítězili 12:3. Velký podíl měl na této výhře Tomáš Horák, jenž si zapsal 2 góly a 4 asistence.
Velmi těsně pak zvítězili 1. SC TEMPISH Vítkovice Bílí, když porazili brněnské TROOPERS 3:2. TROOPERS se sice dostali 19 sekund po začátku prvního poločasu do vedení, avšak Vítkovičtí o minutu a jednu sekundu později srovnali a za další minutu již byli ve vedení, kterého se už nepustili.
 
Starší žáci
Ze začátku první třetiny to vypadalo na jasného favorita, ačkoli se dostali do vedení Pardubice, Hattrick Brno do přestávky otočil a vedl 3:1. Pardubicím se pak povedlo snížit a ve třetí třetině dokonce zápas otočit na svou stranu. Nakonec Sokoli zvítězili 6:4 a Hattrick tak poslali do boje o 3. místo.
Ani 1. SC TEMPISH Vítkovice Modří neměli jednoduché utkání proti hráčům Asper Šumperk. Přestože Vítkovičtí první dvě třetiny vedli dokázal Šumperk v té třetí snížit, srovnat se jim však nepovedlo, a tak padli 2:3.

Partneři turnaje