Logo

florbal

Vysoká výhra Sokola Královské Vinohrady na Ostravských hrách

Hráči Sokola Královské Vinohrady zaznamenali povedený vstup do Ostravských her, když zdolali své soupeře z Poruby vysokou výhrou 20:0. Výkon svých svěřenců hodnotil kapitán pražského týmu Marek Hauptmann.

Marku, vysoké vítězství. To asi hodně povzbudí?

Určitě, jsem rád za první výhru. Jsme rádi, že se nám to povedlo, protože to pro nás nebylo vůbec jednoduché. Museli jsme dnes brzy vstávat, jelikož nás z Prahy do Ostravy čekala dlouhá náročná cesta.

Jak jste spokojen s výkonem týmu?

Do utkání jsme dobře vstoupili. Ze začátku to nebylo ono, ale postupem času se naše hra zlepšovala. Začali jsme dávat spíše týmové góly než individuální, což je rozhodně dobré.

V dalším zápase vás čeká Třinec, to asi bude jiný soupeř než Poruba?

Třinec by měl být náš nejtěžší soupeř. Musíme do utkání znovu dobře vstoupit a vyvarovat se chyb.

Je to pro vás první turnaj v letní přípravě?

Ne, už máme za sebou třítýdenní letní přípravu. Minulý týden jsme se zúčastnili Prague Floorball Cupu, který jsme vyhráli, a rádi bychom zde v Ostravě navázali na vítěznou vlnu.

Co vy, jak máte rád letní turnaje?

Na letní turnaje se vždy těším, je to pro nás takové zpestření letní přípravy a je na nich většinou sranda. Celý tým se na nich stmelí.

Co Ostrava, jak se vám líbí?

Ještě jsme ji nepoznali, ale doufám, že budeme moct Ostravu poznat. Máme v plánu se s týmem podívat do nějaké hokejové fanzóny a pokud to půjde, podívat se třeba i na naše semifinále.

Co památky či akce partnerů, plánujete něco navštívit?

Zatím jsme o tom nepřemýšleli, nicméně jak jsem zmínil, pokud bude čas, mohli bychom zvládnout i tohle.

Partneři turnaje