Logo

florbal

Superligista Lukáš Fukala: Ostravské hry jsou super možnost si zahrát, vždy chci vyhrát

Ostravské hry nabízí možnost potkat z jiného úhlu také hráče, kteří už jsou poměrně vysoko ve florbalovém žebříčku. Jedním z takových hráčů je útočník Vítkovic Lukáš Fukala, dnes již stabilní hráč superligového týmu.

Ostravské hry si hned oblíbil. „Ostravské hry probíhají v termínu kdy má většina týmu letní připraví takže je to super možnost si zase zahrát. Navíc se turnaj pořádá u nás v Ostravě takže další veliké plus,“ hodnotí.

Především má za pozitivní, že si může zahrát. „Jak jsem již zmiňoval, v momentální fázi letní přípravy se do kontaktu s florbalkou moc nedostaneme. Pauza po dlouhé sezóně už byla také dlouhá, takže pro mě je to super příležitost si zahrát a poměřit síly s ostatními týmy,“ usmívá se.

Ačkoliv se stále jedná o letní turnaj, tak o cílech má jasno. „Je určitě fajn strávit čas se spoluhráči po dlouhé sezóně a turnaj si užít, ale cíle jsou určitě ty nejvyšší a na každý letní turnaj jedu s vidinou vítězství,“ říká šikovný útočník.

Proč by diváci měli zavítat na finálový den? „Počet týmů na turnaji se rychle krátí, a proto budou zítra k vidění zápasy mezi nejlepšími a nejkvalitnějšími týmy, které budou diváky určitě bavit,“ uzavírá Lukáš Fukala.

Partneři turnaje