Logo

florbal

Skromný a přesto na čele. Vítkovický Marek Unucka ve své skupině jen září

Modrý tým Vítkovic se po úvodním neúspěchu s Litvínovem vyšvihl a soupeře z polské Poznani přejel jednoznačně 9:0. Čapkárna dokonce byla svědky prvního hattricku, který si připsal Marek Unucka. Při rozhovoru skromný mladík ale místo sebechvály vyzdvihl své spoluhráče.

První gól vstřelil už v šesté vteřině utkání a zastavil se až v poslední minutě první půle. „Musím poděkovat spoluhráčům, že mi dobře nahrávali. Hráli jsme asi nejlepší zápas za dlouhou dobu,“ prozradil mladý útočník, který tak odmítl řešit své úspěchy a raději se soustředil na tým. Se dvěma asistencemi a gólem z utkání s Litvínovem tak se šesti body patří na čelo kanadského bodování skupiny MG. A mohl mít ještě o bod navíc, neproměnil ale trestné střílení.

A jako správný budoucí profesionál se plně soustředí na turnaj. Šikovně se tak vyhnul na otázku, jaký bude večerní program po odehrání všech zápasů. „Teď budeme hlavně odpočívat a připravovat se na další zápas. Na turnaji se mi moc líbí, máme tu super partu a budeme doufat v další výhry.“

Partneři turnaje