Logo

florbal

První den je u konce, podívejte se na večerní přehled

Úvodní den turnaje je už minulostí. Viděli jsme spoustu skvělých dramat, překvapení i jasných demolicí. A stejně jako po celý den, i večer vám přinášíme souhrn toho nejzajímavějšího.

Junioři

Ve skupině JB předvedly vyrovnané výkony týmy Havířova a Blue Devils. V každé polovině oba celky vsítily dvě branky a utkání tak skončilo remízou 4:4. To Mladá Boleslav ve skupině JA udělala jednoduchý proces s místním IBK Steel a po fotbalovém poločasu 1:0 se hráči rozjeli, zapsali další čtyři trefy, využitou přesilovku a nakonec i čisté konto. Dále Rudná přehrála Finlandii 3:1, Vítkovice uhrály čisté konto s Troopers a vyrovnaný zápas svedla i MVIL Ostrava s IBK Velo.

Juniorky

Po obědovém volnu se vrátily na palubovky i nejvyspělejší hráčky. Vítkovice předvedly jistý výkon proti Židenicím a vyhrály 4:1. Ještě lepší výsledek ovšem měly Kalamity. Po desetigólové destrukci Hranic si totiž vzaly do parády třinecké Intevo a s přehledem vyhrály 7:0.

Dorostenci

Ve skupině DA předvedli skvělou práci Troopers, kteří po ještě mírném prvním poločasu propálili gólmana Domaslavic ještě šestkrát a vyhráli tak 9:1. Trumfnuli je ovšem hráči Mladé Boleslavi, kteří Porubě házeli do sítě jeden míček za druhým a nakonec se jejich řádění zastavilo na skóre 14:1. Vyrovnaný souboj svedli hráči Hodonína s pražským SKV, které nakonec vyhrálo těsně 4:3.

Dorostenky

Dorostenky měly večer na programu jen dva zápasy a v obou excelovaly týmy Vítkovic. Bílá skupina porazila Amazonky 6:0, modré hráčky pak Orlicko-Třebovsku nasázely ještě o dvě branky více.

Starší žáci

Po úvodní prohře předvedli překvapivý výkon brněnští Hornets, kteří rozstříleli favorizované SKV 6:1. Další jasnou výhru si připsal Zlín proti Boskovicím (8:2), Havířov s Litomyšlí (7:3), Troopers s Třincem (10:3), nebo Hodonín s Orlovou (9:0).

Mladší žáci

Ve skupině MA jsme byli svědky dvou čistých kont. Poruba padla s Frýdkem-Místkem 0:10, Troopers pak zatřásli brankovou výplní Poznaně šestkrát. Přidali se i Bulldoci ve skupině MD, kteří porazili Přerov 5:0,

Mladší žákyně

Večerní program skupiny MZA patřil Polkám z UKS Radzevia Radzewo. Ty nejprve vysoko padly z brněnským Hattrickem 1:11, Vítkovice ale následně rozcupovaly poměrem 13:3.

Elévové

Ve skupině EB se dařilo nejlépe Říčanům a Šternberku. Tým z předměstí Prahy deklasoval Orlovou 10:2, Topgal si pak podal Porubu 7:0. Čisté konto zaznamenali také hráči Zlína, a to na úkor Mladé Boleslavi.

Přípravka

Ze skvělého výsledku se radovali brněnští Sokoli, kteří rozstříleli modré Vítkovice 13:3. Tempish se ale oklepal a podal si Havířov 5:0. Nula svítila po třiceti minutách i u Mladé Boleslavi, zatímco u soupeřů z Poruby byla číslice devět.

Partneři turnaje