Logo

florbal

Připravujeme se na mistrovství starších žáků, každý soupeř je tady kvalitní, chválí trenér Dubnice

Florbalisté Dubnice nad Váhom se v pátečním programu postarali o překvapivý výsledek, když se jim podařilo porazit soupeře z Mladé Boleslavi. Trenér Dušan Sokolík po druhém duelu proti Rožnovu pod Radhoštěm svůj tým pochválil, stejně tak zázemí, které poskytuje zbrusu nová hala v Campusu Ostravské univerzity.

Dubnica ukázala, že se s ní musí počítat, v prvním duelu porazila Mladou Boleslav 4:2. „První zápas byl z naší strany vynikající, ve druhém utkání se projevilo to, že jsme trochu bloudili, spletli jsme si haly a přišli deset minut před zápasem, což na klucích bylo vidět. S ohledem na tu situaci beru bod jako úspěch a jdeme dále, směrem na třetí zápas,“ hodnotil trenér Dušan Sokolík.

Ten si pochvaloval především možnost působit na turnaji s kvalitními soupeři. „Každý takový turnaj pro nás je velkým poučením, protože hrajeme vyrovnané zápasy, ať už proti Boleslavi, nebo nyní Rožnov pod Radhoštěm. Jsou to prostě kvalitní zápasy a klukům to hodně dá,“ uvedl.

Dubnica přijela do Ostravy s jasným cílem. „Jezdíme už pět let do Brna a chtěli jsme vyplnit čas v květnu. Starší žáci mají před mistrovstvím Slovenska, takže věřím tomu, že teď tato dorostenecká kategorie je pro ně dobrá zkušenost a na mistrovství to zužitkují,“ plánuje sympatický trenér.

Ačkoliv jeho tým zabloudil, nová hala v Campusu Ostravské univerzity jej nadchla. „Hala je to krásná, vynikající. Bohužel nás zradila navigace, ale hala je skutečně dobrá, také co se zázemí týče. Jsme spokojení,“ usmíval se.

Po remíze 5:5 s Rožnovem pod Radhoštěm už spřádal plány na další průběh turnaje. „Cíl je jít od zápasu k zápasu a vyhrávat. Ve druhém zápase se nám to i vlivem okolností nepodařilo, ale věřím, že ve třetím zápase kluci splní co mají a půjdeme dále,“ zakončil trenér Dušan Sokolík.

Foto: ŠK Victory Stars Dubnica - Facebook

 

 

Partneři turnaje