Logo

florbal

Polední souhrn druhého hracího dne

Zápasy hrané do 13 hodiny

JUNIORKY A JUNIOŘI

Ve skupině A se spolu střetly 1. SC TEMPISH Vítkovice Yellow a UKS Radzevia Radzewo. Vítkovické juniorky si poradily se soupeřkami z Polska a vyhrály 3:1, čímž si upevnili druhou příčku. První jsou díky výře 4:2 s FBC Hranice juniorky Bulldogs Brno Orange. Skupina B začala utkáním Bulldogs Brno Black s Torpedo Havířov, které skončilo výhrou 4:2 pro favorizované Brňanky. Ve druhém zápase skupiny se na výhru nadřely 1. SC TEMPISH Vítkovice Blue s K1 Florbal Židenice, když zvítězily těsně 3:2.

Junioři mají zápasy naplánovány až od 13:15.

 

DOROSTENCI

Utkání SKV s TJ Slovan Havířov skončilo těsně 2:3 a Slovan tak získal první body do tabulky skupiny A. Velkou převahu měl FBC Přerov nad 1. SC Bohumín, navíc to bylo také utkání o první výhru ve skupině C, které získal Přerov výhrou 8:0. Skupina B zažila boj o druhou pozici a výhrou 3:0 ji získal Předvýběr.CZ Florbal MB nad Torpedo Havířov.

STARŠÍ ŽÁKYNĚ A ŽÁCI

Stržky zápasy odehrávají v těchto chvílích.

V kategorii stržů posunula výhra 2:1 TROOPERS Black na druhé místo skupiny E, Slovan Havířov zůstává na třetí pozici. Jelikož tým FBC Vikings Kopřivnice nevyhrál, obdržel porážku 1:6 od Předvýběr.CZ Florbal MB, zůstává tak bez bodů a Mladá Boleslav půjde do play off z prvního místa.
Ve skupině D se hrálo o černého Petra. Souboj 1. SC TEMPISH Vítkovice Yellow vs. Galaktikos Bratislava vyhrál „domácí tým“ 5:0. A ve skupině A si druhý vítkovický tým 1. SC TEMPISH Vítkovice Blue zahrál o postup na druhé místo. Jenže Sokol Brno I EMKOCase Gullivers nehodlal ustoupit z vítězné vlny a vyhrál těsně 4:3. Modrý vítkovický tým tak zůstal na třetím místě.

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ A ŽÁCI

U mlžek je odehráno zatím jediné utkání. Tým FBC Hranice 2009 si celkem hravě šel pro vítězství proti 1. SC TEMPISH Vítkovice, kterým nasázel devět gólů a žádný neinkasoval.

Turnaj mlžům pokračuje v 15 hodin vyřazovacími zápasy play off.

ELÉVOVÉ

FBC Intevo Třinec si pojistil druhé místo ve skupině B výhrou 7:0 nad Florbal Vsetín. Sokol Brno I EMKOCase Gullivers ve stejné skupině lídrovskou pozic výhrou 4:0 proti Petrovicím, které končí páté. FBC Mohelnice těsně vyhrála nad LUNA Příbor – 4:3 a obsadila třetí příčku. 1. SC TEMPISH Vítkovice si šly za výhrou 3:1 proti FBC Přerov a díky lepšímu skóre se dostaly na první místo.

PŘÍPRAVKA

Zde se odehrála dvě utkání. TROOPERS porazil Florbal Vsetín 2:1 a Torpedo Havířov nestačilo na Předvýběr.CZ Florbal MB – 2:5. Mladá Boleslav se výhrou dostala na třetí pozici.

Partneři turnaje