Logo

florbal

Pátek na Ostravských hrách: Dvacetigólová výhra i supervyrovnaná skupina

První den Ostravských her 2024 je za námi. Co stojí za zmínku?

V kategorii přípravek se profiluje zajímavý souboj mezi Vítkovicemi a Slovanem Havířov. Jejich vzájemný souboj je na programu v sobotu od 11:00 hodin na hale Tatran, oba týmy zatím zapsaly tři výhry a mají na kontě devět bodů.

Extrémně vyrovnaná je skupina A v elévech. Všechny týmy mají buď 4 anebo 3 body, je tedy vyrovnaná až z toho v pozitivním smyslu slova mrazí. Poslední tým tabulky má navíc nyní skóre -1. Daří se také hokejistům Vítkovic, kteří mají tři výhry.

Také kategorie mladších žáků zatím nabízí krasojízdu hokejistů Vítkovic, plný počet bodů je také na kontě černého koně turnaje ze Šternberku.

Kategorie starších žáků nabízí dva zajímavé šestibodové týmy: Kobylisy a Skuteč, která má například skóre 27:2. Daří se také Sokolům z Pardubic, kteří mají po první dni dvě výhry se skóre 9:0, tedy bez inkasované branky.

Dvacetibrankovou kanonádu předvedl Uničov v dorostencích, když porazil Porubu 20:3, přičemž všechny 3 góly týmu z Ostravy vsítil Jakub Tmiel.

V kategorii juniorů se profilují dva favorité v podobě Torpeda Havířov a Mladé Boleslavi. Oba celky zatím zapsaly plný počet bodů.

 

 

 

 

Partneři turnaje