Logo

florbal

Ostravské hry 2023 začínají! Přivítají týmy ze tří zemí a florbal v Campusu OSU

Druhý ročník mezinárodního florbalového turnaje Ostravské hry je za dveřmi. Ostravu čekají tři dny nabité mládežnickým florbalem, zápolit se bude v devíti kategoriích, premiéru prožije nová sportovní aréna v Campusu Ostravské univerzity.

Už podruhé se mládežnické týmy sjedou do Ostravy, aby zde odehrály turnaj Ostravské hry. O medaile se bude bojovat v devíti kategoriích: chlapecká přípravka, elévové, mladší žáci, starší žáci, dorostenci a junioři, představí se rovněž mladší žákyně, dorostenky a juniorky.

Ostrava uvidí florbalisty a florbalistky ze tří zemí, kromě týmů z České republiky, mezi kterými nebude chybět ani například výprava Mladé Boleslavi přijedou týmy z Poznaně, Trenčína nebo Dubnice nad Váhom. Zajímavostí jistě bude také účast mladších žákyň z polského Radzewa.

Hrát se bude celkem v deseti halách, premiéru prožije čerstvě dostavený stánek v Campusu Ostravské univerzity, který už na první pohled zaujme svou mohutností.

Pro účastníky turnaje je připraveno rovněž množství různých zajímavých akcí, a to jak z oblasti gastronomie, tak zážitků, jako je například prohlídka ostravské radnice a její věže.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Partneři turnaje