Logo

florbal

Odstartovaly vyřazovací boje! Co přineslo druhé herní odpoledne?

Sobotní odpoledne bylo prostorem hlavně pro první kola play-off. Mnohdy se pokračovalo v demoličních výkonech ze základních skupin, viděli jsme ale i vyrovnané zápasy do posledních vteřin.

Junioři

V prvním play-off kole si odpoledne nejlépe vedla Horní Suchá, která přejela Bohumín 6:0. Havířovská Torpéda vyhrála v souboji s Troopers první poločas, hosté ale dokázali skóre obrátit a nakonec postoupili těsným rozdílem 2:1.

Starší žáci

V šestnáctifinále nejlepší výsledek měli hráči Hattricku Brno, podle slov Dominika Beneše ale ani výhra 11:1 nad Petrovicemi nebyla ze začátku dobrá a pocity jsou smíšené. Postup s čistým štítem si uhrály modré Vítkovice proti Mohelnici (8:0), fotbalovým výsledkem 1:0 pak ostravské MVIL přehrál Paskov.  

Mladší žáci

V nabitém play-off B13 jsme v šestnáctifinále byli svědky hned několika čistých kont a demolicí. Brněnští Sokoli rozstříleli Porubu 12:0, Otrokovice Říčany 10:0, Frýdek-Místek a Bulldogs Brno měli po devíti gólech a výhra 6:0 dostala do další fáze i Přerov a Vsetín.

Elévové

Elévy čekalo v šestnáctifinále jen pět zápasů, takže se rychle poskládaly i týmy pro osmifinále. Orlová vyhrála nad Hlučínem 6:1, Mladá Boleslav přehrála tým MVIL Ostrava 2:0, Mohelnice vyřadila pražské Kobylisy poměrem 4:1 a Petrovice s modrými Vítkovicemi vyhrály nad soupeři 2:1.

Přípravka

Nejmenší bojovníci pokračovali v základní skupině. Mladá Boleslav navázala na destrukční výsledky z pátku demolicí modrých Vítkovic 17:1 a Vsetína 12:1. První jmenovaný tým ještě předtím nestačil ani na spoluhráče v bílých dresech, kterým podlehl 0:8. Skvěle si vedli také Sokoli Brno.

Partneři turnaje