Logo

florbal

Odpolední souhrn prvního hracího dne

První hrací den Ostravských her je za námi! A jak si všechny týmy vedly od 14té hodiny?

JUNIORKY A JUNIOŘI

Stoprocentní jsou po prvním dni turnaje juniorky Bulldogs Brno Black, když i v odpoledním zápase vyhrály 4.1 nad modrým týmem 1. SC TEMPISH Vítkovice. S Bulldogs Brno ale Orange prohrál bez vstřelené branky i žlutý tým 1. SC TEMPISH Vítkovice a to vysoko 0:7. První utkání turnaje si daly FBC Hranice, které vybojovaly se skórem 2:0 výhru nad polským UKS Radzevia Radzewo.

V kategorii juniorů se dařilo FBC Intevo Třinec, který vyhrál i druhý zápas dne. Florbal Dačice - Žďár nad Sázavou vyprovodil poměrem 5:1. SKV (Sokol Královské Vinohrady) nedali soupeři Předvýběr.CZ Florbal MB ani jeden gól a prohráli 0:5. Stejně dopadl TJ Slovan Havířov, ovšem 1. SC TEMPISH Vítkovice vyhrál jen 2:0. V utkání mezi 1. FBK Eagles Orlová a FbK Kobylisy zvedali vítězné ruce florbalisti hostujícího týmu po výhře 3:1.

DOROSTENCI

Druhou nejvyšší výhru úvodního dne turnaje zaznamenali dorostenci Mladé Boleslavi, když SVČ Odry počastovali jedenácti góly a sami zachovali čisté konto. Slovenský účastník turnaje Tsunami Záhorská Bystrica si celkem snadno poradil s FBC Přerov, když vyhrál 7:3 zatím: co FBC TIGERS PORUBA s FBC Mohelnice zažívali tuhý boj o výhru. Šťastnější nakonec byla po těsné výhře 5:4 Mohelnice. Jedno gólovým rozdílem skončilo i utkání mezi TJ Slovanem Havířov a TROOPERS – 1:2.

STARŠÍ ŽÁKYNĚ A ŽÁCI

Stržky si parádně zastřílely. Panthers Praha vyprovodily Fbk Horní Suchá výsledkem 5:0 a děvčata ostravského celku 1. SC TEMPISH Vítkovice po dopolední remíze prohrály s Panthers Praha 5:8.

Kategorie stržů má nejpočetnější startovní listinu. První utkání turnaje odehráli FBK AS Trenčín – Red s Hornets Brno a slovenský účastník si vybojoval výhru 6:3. FBK AS Trenčín – White s SKV jen remízoval 1:1. Vsetínský Florbal nedal Galaktikos Bratislava šanci a z palubovky jej vyprovodil výsledkem 5:0. Dvouciferný počet gólů nastřílel Předvýběr.CZ Florbal MB soupeři TROOPERS Black, který se zmohl jen na čestnou trefu. Utkání skončilo 11:1 pro Boleslav. Zlín Lions si vyšlápl na 1. SC TEMPISH Vítkovice Blue a navíc udržel čisté konto – 2:0. Druhou výhru dne zaznamenal Sokol Brno I EMKOCase Gullivers. Nad MVIL Ostrava vyhrál 4:2. Remízou skončil zápas TROOPERS Green – ZFK Petrovice a to 5:5. Rožnovští Sršni museli skousnout prohru 1:7 s FBC ZŠ Uničov a druhou prohru dne zažil žlutý tým 1. SC TEMPISH Vítkovice, když mu Florbal Vsetín nasázel pět gólů – 5:1.

MLADŠÍ ŽÁKYNĚ A ŽÁCI

Dvě čistá konta ze dvou zápasů mlžek. Děvčata FBC Hranice 2009 vyprovodily 1.AC Uherský Brod 9:0 a i v druhém utkání Brodecké mlžky nevstřelily žádnou branku. 1. SC TEMPISH Vítkovice nad nimi vyhrál 2:0.

PANTHERS OTROKOVICE vyhráli nad Předvýběr.CZ Florbal MB 7:4. Velký počet branek padl i v utkání FBC TIGERS PORUBA vs. TROOPERS, kdy hostující tým vyhrál vysoko 10:2 a Porubané tak zakusili po dopolední výhře i prohru. To 1. SC TEMPISH Vítkovice zvládly vítězně i druhé utkání prvního dne turnaje, když nad SVČ Včelín vyhráli těsným výsledkem 6:5. A stejně tak je i Florbal Vsetín bez bodové ztráty, když si došlápl na 1. FBK Eagles Orlová Florbalshop a vyhrál 5:1. FBC ČESKÝ TĚŠÍN MŽ si po prvním utkání dne spravil chuť výhrou 6:4 nad Hornets Brno. Třetím týmem, který má na kontě druhou výhru je Sokol Brno I EMKOCase Gullivers, když těsným výsledkem 4:3 pokořil FBC Draci Říčany. Brněnští Bulldogs si nenechali vzít druhé vítězství velmi vysoko (12:2) porazili FBC Intevo Třinec. Torpedo Havířov si poradil s FBC Přerov a poměrem 5:1 slavil druhou výhru den. 4:1 vyhrála FBC Mohelnice nad TJ Slovan Havířov.

ELÉVOVÉ

 FBC TIGERS PORUBA vyprovodili TJ Slovan Havířov z palubovky skórem 3:0. Po dopolední výhře  FBC Intevo Třinec tentokrát remizoval 2:2 se Sokol Brno I EMKOCase Gullivers. Tým FBC Letka odnesl střeleckou potenci týmu Bulldogs Brno, který poměrem 12:1 vyhrál. Po výrazně vítězném dopoledním utkání zakusil prohru 1. SC TEMPISH Vítkovice. S TROOPERS prohrál 1:3. To Předvýběr.CZ Florbal MB si lehce smlsnul na LUNA Příbor a vyhrál 6:2. Ve druhém utkání dne vsítil PASKOV SAURIANS své první góly a vyhrál nad MVIL Ostrava 7:2. Druhou prohru zažil mačaft Torpedo Havířov. Tentokrát jej o body obral FbC Frýdek-Místek, jenž výhrou 4:2 slavil své druhé vítězství. Ve večerním zápase si pak Frýdek-Místek vybojoval třetí výhru. Odnesl to tým LUNA Příbor prohrou 0:3. Druhé vítězství měl po utkání s TROOPERS tým FBC Přerov, který vyhrál 4:3 a dalším dvou vítězným mužstvem se stal také 1. SC TEMPISH Vítkovice. Poměrem 14:0 překonal MVIL Ostrava. První výhru slavil pozdě večer i TJ Slovan Havířov, když porazil soupeře FBC Letka 2:0.

PŘÍPRAVKA

Po dopolední výhře si prožil FBC TIGERS PORUBA i prohru, když jej TROOPERS vyprovodil ze hiště poměrem 3:0. Torpedo Havířov vstřelilo ve druhém utkání své první góly, které ovšem na výhru nestačily. Sokol Brno I EMKOCase Gullivers jich nasázel o devět víc a vyhrál 11:2. Vítězství slavil i ostravský celek. 1. SC TEMPISH Vítkovice si poradil s Předvýběr.CZ Florbal MB 8:4.

 

Partneři turnaje