Logo

florbal

Nejstarší si první den nevedli vůbec špatně

Páteční den je úspěšně za námi. Pojďme se podívat, jak si v odpoledních zápasech vedli kluci z nejstarších kategorií.

Dorostenci
 
skupina A
První odpolední zápas skupiny A mezi FBC ZŠ Uničov a FBC TIGERS PORUBA skončil velmi vysokou výhrou Uničova 20:3, přičemž všechny 3 góly týmu z Ostravy vsítil Jakub Tmiel. Utkání mezi SKV yellow a FBC Intevo Třinec skončilo lépe pro tým z hlavního města výsledkem 5:1.
 
skupina B
Skupina B začínala na turnaji až po 14 hodině. Jako první se představil tým MVIL Ostrava proti SKV Black, když jasně zvítězil 10:1, tři góly si na své konto zapsali hned dva mladí muži, a to Marek Zabral a Nikolas Papazachariu, který si navíc připsal i jednu asistenci. FbC Frýdek-Místek pak vyzval Hornets Brno U17 a zvítězil 6:2. brněnští mladíci ve smolném dni pokračovali, když o pár hodin později padli i s MVIL Ostrava 1:3. Nakonec si ještě Frýdek-Místek zapsal druhou výhru, když porazil SKV Black 4:1.
 
skupina C
I skupina C začínala až v odpoledních hodinách. V prvním zápase porazil TJ Slovan Havířov rožnovské Sršně v poměru 3:0. Na vítěznou náladu najel i Florbal Vsetín, který zvítězil na FLORBALEM CHODOV 4:2 a večer porazil také Sršně z Rožnova 3:1. Florbalisté z Chodova si naopak spravili náladu po odpoledním utkání výhrou 3:0 nad TJ Slovanem Havířov.
 
skupina D
Velmi vyrovnané zápasy se odehrály i ve skupině D. TROOPERS z Brna vyhráli velmi těsně nad FBC Draci Říčany, když po konci zápasu na tabuli svítil výsledek 5:4. Večer však tým z Brna okusil hořkost porážky, když padl s Torpedem Havířov 1:3. Posledním pátečním velmi vyrovnaným utkáním byl souboj mezi Draky z Říčan a PASKOV SAURIANS, jež skončilo nerozhodně 2:2.
 
skupina E
Skupina E naopak přinesla také velmi vysoké výhry. Nejprve padly ZFK Petrovice proti BLACK ANGELS 0:9, kdy se na tomto výsledku výrazně podílel David Surý a Tomáš Felgr, oba kluci totiž zaznamenali 2 góly a 2 asistence. Následně kluci z 1. SC TEMPISH Vítkovice porazili Orlovou v poměru 10:1. Další dva zápasy se pak již nesly v klidnějším duchu. Sokoli Pardubice porazili BLACK ANGELS 3:1. ZFK Petrovice si potom spravily chuť výhrou 3:1 nad MSK Orlová.
 
Junioři
 
skupina A
Odpolední zápasy skupiny A přinesly zajímavou podívanou. Tým BLACK ANGELS porazil MVIL Ostrava 6:3. Vysoké vítězství si pak zapsali mladí muži z 1. SC TEMPISH Vítkovice Modří, když zvítězili 7:0 nad FBC Finlandia. Pozdní utkání začínající až v 21:00 pak odehráli brněnští Gepardi proti BLACK ANGELS, ačkoli vstoupili lépe do zápasu domácí, dokázali jej hosté otočit na svou stranu a zvítězili 3:1. MVIL Ostrava pak odehrála utkání proti FBC Finlandia a zvítězila těsně 2:1
 
skupina B
Vysoká výhra Mladé Boleslav nad Holicemi odstartovala odpolední utkání skupiny B. Boleslavští vstoupili do utkání velmi aktivně a vedení, které si na začátku zařídili, dokázali udržet až do samého konce, kdy zvítězili 9:1. Holicím se npodařilo zvítězit ani ve večerním utkání, když padly 2:4. Páteční den uzavřela Mladá Boleslav výhrou 8:2 nad FBC Red Bull.
 
skupina C
Ne příliš vyrovnaný zápas odehrálo také Torpedo Havířov nad SK VS Dubnica U19, když zvítězilo 9:0. Sokol Brno I EMKOCase Gullivers dokázal vsítit bílým Vítkovicím 6 branek a mladíci z Ostravy tak padli 0:6. Ve stejném duchu se nesl i zápas Asperu Šumperk proti slovenské Dubnici, když domácí zvítězili 9:1. Jinak tomu nebylo ani u utkání mezi Torpedem Havířov a Sokolem Brno, Havířovští zvítězili 8:2.

Partneři turnaje