Logo

florbal

Mladší žáci Mladé Boleslavi navštívili Bolt Tower

Organizační štáb Ostravský her ze všech přihlášených týmů vylosoval jeden, který za odměnu navštívil ostravskou turistickou atrakci Bolt Tower.

 

Jeden z předních partnerů Ostravský her společnost Dolní oblast VÍTKOVICE, z.s. věnovala v rámci partnerství pro jeden z přihlášených týmů vstup pro všechny hráče a funkcionáře do turistické atratkce Bolt Tower. Štěstí se usmálo na mladší žáky Mladé Boleslavi, kterým se na turnaji příliš nedařilo.  Po nevydařeném vstupu, který podle aktéru bylo způsobené dlouho cestou autobusem, se probojovali do kvalifikace o play-off.  Tam jim turnajový pavouk přiřadil tým FBC Draci Říčany.  Zápas byl vyrovnaný, více štěstí měli v něm hráči Říčan, kteří tak mladším žákům Mladé Boleslavi ukončili jejich působení na turnaji. 

Funkcionáři mladších žáků pak řešili co s volným časem, zda navštívit ZOO nebo nějakou jinou turnajovou atrakci a když se naskytla tahle příležitost, tak z toho byli nadšeni. Klukům se BOLT Tower hodně líbil a měli plno otázek. Nakonec tak z Ostravy odjížděli s nádhernými zážitky s tím, že se rádi na Ostravské hry v v příštím roce vrátí.

 

Partneři turnaje