Logo

florbal

Juniorská a dorostenecká kategorie vrcholí!

Nejstarší věkové kategorie mají základní část téměř uzavřenou. Některé pozice v play-off už jsou dané, klíčové budou zápasy v 13:15, které určí definitivní podobu play-off.

Dorostenecká kategorie začala sobotní program dvěma zápasy skupiny DE, ve kterých Black Angels porazili tým z Orlové 3:1. V tabulce se tak dotáhli na vedoucí duo Vítkovic a Pardubic. S prvním jmenovaným se v posledním utkání utkají o lepší umístění před play-off. Právě Vítkovice s Pardubicemi se střetly v druhém sobotním klání. Zápas dvou favoritů této skupiny a celého turnaje byl vyrovnaný a vítěze nakonec nepoznal. Oba celky se rozešly smírně 2:2. Vyrovnanou bitvu mezi sebou odehráli hráči Uničova a žlutý tým SKV. Souboj o první místo byl napínavý. Po většinu času byli ve vedení hráči Uničova, ale SKV dokázal v závěru v přesilové hře vyrovnat. To jim zajistilo první místo ve skupině a výhodnější pozici pro vyřazovací boje. Poslední utkání mezi Pardubicemi a Petrovicemi skončilo podle papírových předpokladů. Petrovice během zápasu nebezpečně kousaly, vytvořily si šance, které ale na rozdíl od svých soupeřů proměnit nedokázaly.

Juniorský program začal vítězstvím modrého týmu Vítkovic a týmu Black Angels. Oba celky mají po třech zápasech ve skupině JA plný počet bodů a v posledním zápase, který se odehraje od 13:15, se utkají o první místo a lepší pozici před play-off. Další dva zápasy proběhly ve skupině JC, kde Šumperk porazil bílý tým Vítkovic 4:1 a Torpédo Havířov. Stejně jako ve skupině JA, i zde se tyto dva týmy utkají od 13:15 o první místo. Ve druhé skupině si Gulivers Brno zajistili třetí místo vítězstvím 1:0 nad slovenskou Dubnicí.

Partneři turnaje