Logo

florbal

Jedeme dál! Hrají už všechny kategorie, pokračuje se v rychlém tempu

Přinášíme druhý páteční přehled odehraných zápasů a zajímavých výsledků. Do bojů se již zapojily všechny kategorie, které na Ostravských hrách 2023 budou k vidění.

Junioři
Do turnaje rázně vkročili dva favorité: Vítkovice porazily Orlovou 8:1, Mladá Boleslav si pak poradila 7:3 s Židenicemi. Zajímavé byly také výhry MVILu Ostrava a IBK Velo, když oba zápasy skončily rozdílem jedné branky. Vysokou výhru 8:0 naopak zapsal tým Blue Devils.

Dorostenci
V kategorii dorostenců si vysoké výhry připsaly celky Vsetína a SKV, velkým překvapením je pak výhra Dubnice nad Váhom 4:2 nad Mladou Boleslaví.

Starší žáci
Kategorie starších žáků a mladších žáků probíhají ve velkém tempu. Také zde se dařilo Slovensku, která vyslalo Snipers Bratislava a Snipeři ukázali přesnou mušku proti Skutči. Uspěly také oba oba týmy Vítkovic nebo Paskov Saurians.

Mladší žáci
Jak již bylo řečeno, pokračuje se ve velkém tempu a zajímavý souboj mezi Olomoucí a Otrokovicemi dopadl 4:1 pro Panthers. Překvapil také Šternberk, který si poradil výsledkem 6:2 s Bulldogs Brno a Guillivers, kteří mají skalp Mladé Boleslavi.

Elévové
Šternberk zazářil také v elévech, výhru 1:4 nad Torpedem si pak připsali TROOPERS. Zajímavý byl jistě duel mezi Vítkovicemi a Mladou Boleslaví, který skončil výhrou ostravského týmu 7:0.

Přípravka
Přípravka má za sebou druhý herní turnus, sílu ukázala Mladá Boleslav, která porazila 18:1 MVIL Ostrava, brněnští Guillivers si pak poradili 11:2 s Vítkovicemi.

Juniorky
Kategorie juniorek měla turnajovou pauzu a začíná znovu hrát až v pátek večer.

Dorostenky
V dorostenkách se radovala Horní Suchá, která 3:0 porazila Orlicko-Třebovsko a 3:3 remizovala s Vítkovicemi Blue.

Mladší žákyně
V úvodním utkání této kategorie na turnaji si florbalistky Hattricku Brno poradily s Vítkovicemi poměrem 2:11.

Partneři turnaje