Logo

florbal

Jdeme do druhého dne turnaje

Včera odstartoval první den úvodního ročníku Ostravských her, který nabídl velkou porci zápasů. Dneškem pokračují zbylé zápasy základních částí a přesuneme se do bojů play-off.

 

Junioři a juniorky

Junioři mají před sebou do konce základní části osm utkání. Dobře rozehraný turnaj mají hráči Třince, kteří mají na svém kontě dvě vítězství a průběžné první místo ve své tabulce. 

Juniorky odehrají v základní části poslední čtyři utkání. Zajímavý souboj nabídne zápas mezi Vítkovicemi Blue a Židenicemi, které se pravidelně potkávají i v ligové soutěži.

Dorostenci

Nejlépe rozehraný turnaj mají dorostenci Troopers se šesti body, kteří budou bojovat o vítězství ve skupině s Vítkovicemi. Zajímavou podívanou by mohl nabídnout i zápas mezi Boleslaví a Torpedem.

Starší žáci a žákyně

Dvanáct utkání v základní části čeká i na starší žáky. Nejlépe jsou na tom zatím Gulliveři a Uničov. Atraktivní souboje by mohli nabídnout i střety  Torpeda se Vsetínem a Tigers se slovenským Trenčínem.

Ve stržkách jsou na tom nejlépe pražské Pantherky, které jsou po dvou utkáních stoprocentní. Lákadlem by mohlo být utkání mezi Horní Suchou a Vítkovice, které včera skončilo remízou. 

Mladší žáci a žákyně

I v mladších žácích je vše otevřené, plný počet bodů za včerejší den má hned pět týmů. Nejatraktivnějším soubojem tak bude zápas mezi Vsetínem a Vítkovice, jenž mají na svém kontě šest bodů.

Mezi žákyněmi zatím dominují Hranice, jenž zvítězily v obou utkáních. Nic ale není rozhodnuté, protože všechny týmy čekají v základní části ještě tři utkání. 

Elevové

Skvěle se zatím daří Frýdku-Místku, jenž zvítězil v obou soubojích. Vše je ale otevřené, protože se odehraje hned čtrnáct utkání základní části. 

Přípravka

Další velkou porci zápasů čeká i nejmladší účastníky turnaje. Nejlépe jsou na tom zatím Vítkovice s devíti body, druhé místo drží se sedmi body Gulliveři. Jejich vzájemný zápas by tak mohl být lahůdkou pro oči. 

 

Partneři turnaje