Logo

florbal

Haly Ostravských her: Legendární arény ostravských týmů, ale také nový stánek v Campusu

Celkem v deseti halách se od pátku odehrává druhý ročník turnaje Ostravské hry. Nechybí legendární haly, ve kterých hrály nebo hrají ostravské elitní florbalové týmy, ale také nová aréna v rámci Campusu Ostravské Univerzity.

SH Sareza Přívoz
Hrušovská 2953/15
702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Dlouhé roky byla domovem FBC Ostrava, kromě florbalu patří také volejbalu anebo ženské házené, domácí prostředí zde totiž má oddíl Poruby. V rámci florbalu hostila také turnaj série EuroFloorball Tour pro ženy a juniorky.

SC Dubina
Horní 287/81
70030 Ostrava – Dubina

Sportovní centrum Dubina je multifunkčním centrem, domácím stánkem florbalových Vítkovic. Kromě florbalu si zde můžete zahrát třeba badminton, v posledních letech je pak dějištěm také Memoriálu Evžena Hadamczika.

SH SPŠ Elektroniky a informatiky (Čapkárna)
Sokolská třída 2689/48
702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

„Čapkárna“ je halou v samém srdci Ostravy, která sloužila také jako přechodný domov FBC Ostrava, pamětníci si jistě vzpomenou také na televizní přenos, který se z této haly odehrál. V blízkosti najdete také koupaliště a tenisové kurty.

SH TJ Ostrava (Varenská)
Varenská 3098/40a
70200 Ostrava - Moravská Ostrava

Sportovní hala na Varenské ulici se nachází v těsné blízkosti obchodního centra Futurum, kromě florbalu slouží také jako domácí prostředí pro extraligové volejbalistky TJ Ostrava.

SH Vítkovická střední (Vítek)
Hasičská 1003/49
700 30 Ostrava – Hrabůvka

U Sportovní haly Vítkovická střední si prosím dejte pozor na to, že se nejedná o SH Dopravní, vůbec první domov florbalových Vítkovic.

SH Střední škola Technická a Dopravní
Moravská 964/2
703 00 Ostrava – Vítkovice

Zmíněná „Dopravka“ je právě tato hala. Legendární první domácí prostředí florbalových Vítkovic, hala pověstná velmi malým prostorem, do kterého lze dostat diváky. Přesto, kdykoliv zde dorazíte, dýchne na Vás kus florbalové historie.

HALA Gajdošová (Mládeže)
Gajdošova 1893/16
Ostrava – Mar.Hory

Nepříliš známá sportovní hala se nachází v těsné blízkosti obchodního domu Kaufland, po lávce se pak dostanete do centra Forum Nová Karolína. Kousek od haly je také nový moderní areál Unie Hlubina.

SPORTOVNÍ HALA KRÁSNÉ POLE
Sklopčická 860
725 26 Ostrava - Krásné Pole

Sportovní hala v Krásném Poli je jednou z nejnovějších sportovních staveb na území statutárního města Ostrava. Zkušenosti s florbalem zde například velmi často nabírají týmy přípravek.

SPORTOVNÍ HALA VŠB – TUO
Studentská 6175/5
708 00 Ostrava-Poruba

Sportovní hala Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava se nachází v Campusu VŠB v rámci budovy rektorátu a několika fakult. Je domovem tamního basketbalového týmu a slouží také k účelům výuky.

HALA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY
Moravská Ostrava 3397
702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Hala Ostravské univerzity se nachází v novém Campusu této vysoké školy a je zbrusu novým sportovním stánkem pro sportovní aktivity. Navíc se nachází v centru města, v těsné blízkosti Divadla Antonína Dvořáka.

 

 

 

Partneři turnaje