Logo

florbal

Haly Ostravských her: Hrát se opět bude napříč celou Ostravou!

Celkem v deseti halách se od pátku odehrává třetí ročník turnaje Ostravské hry. Nechybí legendární haly, ve kterých hrály nebo hrají ostravské elitní sportovní týmy, ale také tři nové haly.

SH Sareza Přívoz
Hrušovská 2953/15
702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Dlouhá léta byla domovem FBC Ostrava. Kromě florbalu zde patří také volejbalu a ženské házené, domácí prostředí zde totiž má oddíl Poruby. V rámci florbalu hostila také turnaj série EuroFloorball Tour pro ženy a juniorky.

SH SPŠ Elektroniky a informatiky (Čapkárna)
Sokolská třída 2689/48
702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

„Čapkárna“ je hala v samém srdci Ostravy, která sloužila také jako přechodný domov FBC Ostrava. Pamětníci si jistě vzpomenou na televizní přenos, který se z této haly odehrál. V blízkosti najdete také koupaliště a tenisové kurty.

SH TJ Ostrava (Varenská)
Varenská 3098/40a
702 00 Ostrava - Moravská Ostrava

Sportovní hala na Varenské ulici se nachází v těsné blízkosti obchodního centra Futurum. Kromě florbalu slouží také jako domácí prostředí pro extraligové volejbalistky TJ Ostrava.

SH Vítkovická střední (Vítek)
Hasičská 1003/49
700 30 Ostrava – Hrabůvka

U Sportovní haly Vítkovická střední si prosím dejte pozor na to, že se nejedná o SH Dopravní, vůbec první domov florbalových Vítkovic.

SH Střední škola Technická a Dopravní
Moravská 964/2
703 00 Ostrava – Vítkovice

Zmíněná „Dopravka“ je právě tato hala. Legendární první domácí prostředí florbalových Vítkovic, hala pověstná velmi malým prostorem, do kterého lze dostat diváky. Přesto, kdykoliv zde dorazíte, dýchne na vás kus florbalové historie.

SPORTOVNÍ HALA VŠB – TUO
Studentská 6175/5
708 00 Ostrava-Poruba

Sportovní hala Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava se nachází v kampusu VŠB v rámci budovy rektorátu a několika fakult. Je domovem tamního basketbalového týmu a slouží také k výukovým účelům.

HALA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY
Moravská Ostrava 3397
702 00 Moravská Ostrava a Přívoz

Hala Ostravské univerzity se nachází v novém kampusu této vysoké školy a je zbrusu novým sportovním stánkem pro sportovní aktivity. Navíc se nachází v centru města, v těsné blízkosti Divadla Antonína Dvořáka.

ČPP Aréna
Hladnovská 259/128
Ostrava-Muglinov

Nová moderní hala florbalového týmu FBC Ostrava, kterou naleznete v ostravské části Muglinov.

Sportovní hala Třebovice
5. května 5649/5a
722 00 Ostrava – Třebovice

Další z nových ostravských hal v ostravské části Třebovice sloužící místním sportovcům a obyvatelům.

Hala Tatran
Cingrova 1627/10
Moravská Ostrava

Hala Tatran stojí v samotném centru Ostravy, nedaleko obchodního centra Karolina, a je domovem basketbalového týmu NH Ostrava.

Partneři turnaje