Logo

florbal

Drama v juniorských a dorosteneckých kategoriích pokračuje! Několik týmů stále stoprocentních

Čtrnáct dalších utkání mají za sebou hráči z nejstarších věkových kategorií. Úspěšný vstup zaznamenal i obhájce titulu z předchozích dvou ročníků v juniorské kategorii.

Juniorská kategorie má za sebou dalších pět zápasů, které všechny skončily jednoznačně ve prospěch jednoho týmu. Torpédo po dopoledním vítězství nad Vítkovicemi přidalo druhou výhru, když tentokrát deklasovali havířovští hráči slovenskou Dubnicu vysoko 9:0. Rovněž obhájce titulu, Mladá Boleslav, dokázala zvítězit vysokým rozdílem 9:1 nad IBK Holice. Na rozdíl od havířovského týmu jejich brankář ale čisté konto nezískal. Dalších devět branek padlo na Dopravce, kde v přestřelce porazili hráči Black Angels ostravský MVIL 6:3. S různými pocity zakončili své páteční působení junioři Vítkovic – modrý tým porazil Finlandiu jasným výsledkem 7:0, zatímco bílý tým nevyhrál ani napodruhé, když podlehl brněnským Gullivers 0:6.

Dorostenci měli v odpoledních zápasech napilno, odehráli devět náročných střetnutí. Slovan Havířov úspěšně vstoupil do turnaje, když ve vyrovnaném utkání zvítězil 3:0 nad Sršni z Rožnova. MVIL si poradil s černým týmem SKV vysokým skóre 10:1 a hráči z nedalekého Frýdku-Místku se střelecky prosadili proti Hornets Brno, které porazili 6:2. Podruhé v turnaji neuspěli hráči Petrovic, kteří podlehli Black Angels vysoko 0:9. Ve zbylých třech odpoledních zápasech brali všechny body Florbal Vsetín, TROOPERS a domácí tým Vítkovic. Ve večerních utkáních pak zvítězili hráči SKV yellow a Uničovu.

Partneři turnaje