Logo

florbal

Dopolední souhrn výsledků prvního hracího dne

Úvodní dopoledne Ostravských her je za námi! A jak si všechny týmy vedly do 14té hodiny?

 

Junioři a juniorky

Junioři mají za sebou úvodní čtyři duely. Kategorii odstartovalo utkání mezi Třincem a Orlovou, jenž Třinec udržel čisté konto a nasázel soupeři hned sedm branek.  Zajímavý zápas nabídlo derby mezi Horní Suchou a Torpedem Havířov. Hráči z Horní Suché vedli již 2:0, ale havířovský tým dokázal utkání otočit na svou stranu a nakonec zvítězit poměrem 4:3. V utkání Dačic a Blue Devils bylo k vidění další čisté konto, Blue Devils totiž porazili svého soupeře poměrem 5:0. Nakonec se proti sobě potkal tým brněnských Gepardů a Panthers Praha. Pražskému týmu se podařilo vstřelit pouze jednu branku a tak podlehl soupeři 1:4.

V kategorii juniorek jsou odehrány zatím tři zápasy. Úvodní duel dne nabídl souboj mezi havířovským Torpedem a ostravskými Vítkovicemi Blue, ve kterém si první výhru připsaly právě vítkovické hráčky a to poměrem 4:0. Následné utkání nabídlo také podívanou na vítkovický výběr, tentokrát ale tým Yellow. Ani ten nezaváhal a poradil si s Hranicemi poměrem 5:2. Zatím poslední odehraný zápas nabídl brněnské derby, kde Buldočky Black těsně zvítězily nad Židenicemi 4:3.

Dorostenci

Šest utkání se odehrálo v kategorii dorostenců. Mezi další úspěšné vítkovické týmy se zařadily i obě družstva dorostenců, Yellow výběr si poradil s havířovským Slovanem poměrem 7:0 a Blue tým porazil Tigers z Poruby 4:1. Následně zlínští Lions neměli problém s Torpedem a připsali si výhru poměrem 5:2. Na Sareze si výhru 3:0 vybojovali Panthers Otrokovice proti Mohelnici. Další havířovský celek 1.SFK si s přehledem poradil s nedalekým Bohumínem a to vysoko 20:0. Dalším týmem, jenž nepustil do své branky žádný gól jsou Troopers, kteří si poradili s SKV 5:0.

Starší žáci a žákyně

Vítkovičtí Yellow v prvním utkání podlehli Torpedu 1:2, ale vítkovičtí Blue nasázeli soupeři hned jedenáct branek a zvítězili tak nad MVILem 11:1. Tigers Poruba si vyšlápli na Paskov poměrem 7:2 a Slovan Havířov porazil Kopřivnici 4:1. Výhru fotbalovým výsledkem 1:0 si následně nad Petrovicemi zapsali Rožnovští Sršni. 1. SFK Havířov zvítězil nad Třincem poměrem 7:4, brněnští Gulliveři si vyšlápli na Zlín 3:1 a Uničov porazil Troopers Green 9:2.

Starší žákyně mají za sebou pouze jedno utkání a to mezi Vítkovicemi a Horní Suchou, kde skončil stav vyrovnaný 3:3.

Mladší žáci a žákyně

Vítkovice porazily své soupeře i v mlžích kategoriích a připsaly si výhru 8:4 nad Orlovou. První tři body do tabulky si zapsaly i oba havířovské týmy, tým 1. SFK porazil Frýdek-Místek 5:1 a Slovan zvítězil nad Říčany 4:1. Horní Suchá podlehla porubským Tigers 4:6 a Třinec nasázel Bohumínu pět branek. Zvítězilo i havířovské Torpedo a to nad Českým Těšínem poměrem 10:4. Přerov s Hornetsem Brno sehrál vyrovnanou partii poměrem 3:3. Bulldoci z Brna zvítězili nad Zlínem 5:2 a nakonec padla Mohelnice s Gullivery těsně 2:3.

V mlžkách se odehrálo také pouze jedno utkání a v něm Hranice nastřílely deset branek Vítkovicím a zvítězily tak 10:2.

Elevové

Vysokou výhru poměrem 15:0 si nad Paskovem připsaly Vítkovice a Třinec porazil Petrovice 3:1. Torpedo těsně prohrálo s Příborem 3:4 a Přerov si vyšlápl na MVIL 9:2. 1. SFK Havířov převálcovalo Vsetín 10:2 a Frýdek-Místek přehrál Mohelnici 5:2.

Přípravka

V nejmladší kategorii máme za sebou tři utkání. Tigers Poruba zvítězili nad Torpedem fotbalově 1:0, prohrál i Slovan Havířov a to s Vítkovicemi poměrem 1:7. Vyrovnaný výsledek 4:4 si pak vybojovali brněnští Gulliveři se Vsetínem.

 

Partneři turnaje