Logo

florbal

Čtvrtfinále žákovských kategorií je za námi. Jak se žáčkům dařilo?

Velmi těsné výsledky rozhodovaly o tom, koho čeká cesta domů a kdo naopak bude pokračovat v boji o první místo.

Mladší žáci
1. SC TEMPISH Vítkovice Bílí porazili FBS Olomouc 2:1. Družstvo domácích se dostalo do vedení v 15. minutě a přestože o něj na začátku druhého poločasu přišli, dokázali si jej vybojovat zpět. Florbal Včelín padl proti FBC Intevo Třinec, i přes velmi vyrovnaný první poločas nakonec Třinečtí zvítězili 2:1. Brněnské derby patřilo TROOPERS, ti porazili Sokol Brno 5:2. Už na začátku se ujali vedení a nehodlali se jej vzdát. Bulldogs Brno pak vyřadili Havířovské Torpedo výhrou 3:1.
 
Starší žáci
Asper Šumperk dominoval proti SK BIVOJ LITVÍNOV a i přes vyrovnaný začátek zvítězili 3:1. Stejně tak na tom byl Hattrick Brno, který výhrou 3:1 porazil Předvýběr.CZ Florbal MB, když jim téměř nedal šanci. Přestože se hostům podařilo v 7. minutě srovnat na stav 1:1, Brněnští měli už za minutu vedení zpět. Stejný výsledek byl vidět také mezi týmy 1. SC TEMPISH Vítkovice Modří a Zlín Lions. Už ve 3. minutě Vítkovičtí vybojovali vedení a nakonec zvítězili 3:1. Jasná výhra Pardubic nad Olomoucí pak přinesla výsledek 4:0. Sokoli nedali Olomouckým vůbec šanci a postoupili tak do semifinále.
 
Starší žákyně
Dívky za sebou mají již semifinále! Velmi vyrovnané utkání mezi Pardubickým krajem a FBS Olomouc rozhodla až třetí třetina, kdy se podařilo vstřelit gól výběru Pardubického kraje a zvítězil tak 4:3. Oproti tomu velmi jasný výsledek přineslo derby Vítkovických, kde se střetly Modré proti Bílým. Modré však nedaly soupeřkám šanci a s výhrou 7:0 pokračují do finále.

Partneři turnaje