Logo

florbal

Co nás čeká druhý den turnaje? Přes 160 utkání

Sobotní den přinese nejen dohrávku základní části, ale u většiny kategorií také boj o první příčky.

Přípravka
Na ty nejmenší zatím čeká pouze zbytek zápasů základní části. Zajímavou podívanou bude rozhodně zápas mezi dvěma týmy 1. SC TEMPISH Vítkovice, kdy budou proti době hrát Bílí s Modrýma. Chybět ale nebudou ani utkání Mladá Boleslavi či dominujících bílých Vítkovic a TJ Slovanu Havířov.
 
Elévové
Kategorie elévů po boji o nejlepší pozici v tabulce začne již ve 14:30 soubojem v osmifinále v němž se setkají s novými týmy z jiných skupin. První tým ve skupině A bude soupeřit s pátým týmem skupiny B, naopak potom první tým skupiny B bude vést souboj s posledním týmem ve skupině C.
 
Mladší žáci
Mladším žákům budou v sobotu velmi brzo ráno zvonit budíky. Již v 8:00 musí být totiž 14 týmů nastoupených na halách v Ostravě k prvním soubojům. I mladší žáci ve 14:30 do boje o postup do osmifinále a následně i čtvrtfinále.
 
Starší Žáci
I starší žáci se v odpoledních hodinách dostanou k boji o první příčky ve své kategorii. Přesto je však bude čekat dlouhá cesta z šestnáctifinále, které odstartuje v 16:10.
 
Dorostenci
Dorostenci budou v dopoledních a brzkých odpoledních hodinách bojovat o co nejlepší pozici v základní části. V 17:50 se pak pustí do prvních zápasů šestnáctifinále.
 
Junioři
Junioři na tom nejsou o moc jinak než jejich mladší následovníci. Dopoledne je čeká ještě základní část a ano oni nebudou ochuzeni o playoff turnaje. Budou si na něj však muset počat až do 21:10.
 
Starší žákyně
Na slečny zítra čeká pouze dohrávka základní části. Do Ostravy také Olomouc, na kterou hned ráno čeká zápas s Pardubickým krajem

Partneři turnaje