Logo

florbal

Bolt Tower: Dobrodružství SURIKAT na ostravské dominantě přineslo nejen krásné výhledy, ale také nezapomenutelné zážitky

Stejně tak jako předchozí dva roky i letos měl jeden tým možnost vyhrát zdarma výstup na Bolt Tower, jenž byl otevřen za přítomnosti slavného atleta Usaina Bolta. Vítězem se staly košické SURIKATY, které si výhledy velmi užily.

Po úvodním setkání u haly Gong se tým vydal k výtahu, který je vyvezl několik desítek metrů nad zem. Většina se pak vydala nahoru, kde se florbalistům naskytl nádherný výhled na Ostravu a Beskydy. Byla skvělá viditelnost, hráči mohli pozorovat Haldu Ema, ale také třeba vzdálenější Lysou horu. „Výlet na Bolt Tower bych zařadil mezi své nejlepší zážitky,“ řekl Radoslav Bárd, „nejvíc se mi líbilo úplně na vrcholu,“ dodal.
 
Trenér Ivan Tomčo byl uchvácen spojením 19. století, kdy byly Vítkovické železárny založeny, s dnešním moderním světem. „No nádhera, v každém jednom kousku železa člověk cítí, že to prošlo dobrýma rukama. Je to velmi pěkný zážitek a do Ostravy se vždy rád vracím.“ Nakonec také zhodnotil celý turnaj „Turnaj byl velmi kvalitní, skvělé podmínky, krásné haly. V zásadě nemůžu absolutně nic vytknout.“ Vyzdvihl by primárně úroveň rozhodčích a atmosféru mezi jednotlivými týmy.
 
Po prohlídce se pak SURIKATY vydaly napříč dalším zážitkům do Velkého světa techniky.

Partneři turnaje