Logo

florbal

3. ročník mezinárodních Ostravských her přinese tři dny plné mládežnického florbalu

Těšíme se na Vás v Ostravě

Už potřetí se v květnu uskuteční Ostravské hry. Pro turnaj letos organizátoři vybrali datum 24. - 26. května a do moravskoslezské metropole se opět sjede velké množství mládežnických týmů ze všech koutů České republiky, chybět nebudou ani zástupci Slovenska a Polska.

Turnaj nabídne souboje přípravek, elévů, mladších žáků, starších žáků, dorostenců a juniorů, mladé dívky se pak utkají v kategorii starších žáček.

Tradičně velmi silné zastoupení bude mít domácí a pořádající oddíl Vítkovic, své hráče ve velkém počtu vysílá do Ostravy rovněž Mladá Boleslav, nechybí ani zástupce Sokolů z Pardubic v kategorii dorostenců anebo tým BLACK ANGELS v juniorech.

Ze zahraničí přijede tradiční účastník v podobě slovenské Dubnice a polský výběr FBC Finlandia.

Turnaj získá nový náboj také díky účasti hokejových týmů Vítkovic a Poruby, které se představí v kategorii elévů a mladších žáků.

Finálový den je na programu v neděli 26. května, hrát se bude především na palubovce haly SAREZA v Ostravě-Přívoze, dvě finálová utkání se odehrají na hale SH TJ Ostrava a jedno utkání pak v hale Tatran (známá také jako Bonver Aréna).

Těšíme se na Vás!

Partneři turnaje