Logo

florbal

Druhý den turnaje přináší vysoké výhry, ale také zápas, který skončil 0:0

Ostravské hry 2023 jsou už v sobotu také v plném proudu. A mimo jiné přinesly také unikátní florbalový výsledek 0:0.

Junioři
Juniorská kategorie přinesla vysoké vítězství týmu 1. SFK Havířov, ale především málo vídanou remízu 0:0 (!) mezi Mladou Boleslaví a AS Trenčín. Gól nepadl ani v přesilové hře Boleslavi.

Dorostenci
Dorostenecká kategorie zahajuje své sobotní zápasy až po obědě. Dobrou chuť, pokud právě obědváte!

Starší žáci
Kategorie Starších žáků jde postupně do finále základních skupin, v ranním programu se radovaly například celky Mladé Boleslavi, Paskova anebo TROOPERS. V zajímavém zápase naopak neuspěli Snipeři z Bratislavy, jejich kolegové z FBC Trenčín pak zapsali vysokou výhru nad Orlovou.

Mladší žáci
Kategorie mladších žáků hlásí kompletní dohrání základních skupin turnaje. Prvenství si připsaly celky Frýdku-Místku, Včelína, 1. SFK Havířov, Šternberka, Guillvers, Třince a Litvínova. Gratulujeme a těšíme se na play off.

Elévové
Soutěž elévů pokračuje v rychlém tempu, překvapili Gepardi z Brna, kteří po sérii těsných výsledků zabrali proti Mladé Boleslavi a získali výhru 4:3. Vysoké výhry zapsaly také týmy Slovanu Havířov a Bulldogs Brno.

Přípravka
Ostravské derby mezi Tygry z Poruby a MVILem skončilo 2:2, uspěla Mladá Boleslav, derby mezi Vítkovicemi pak vyhrál celek White.

Juniorky
Brněnské derby mezi IBK Kalamity a Židenicemi skončilo výhrou Kalamit 4:1, uspěl také tým Hranic, který porazil 2:1 Třinec.

Dorostenky
Kategorie dorostenek zatím v sobotu přinesla druhé derby mezi dvěma týmy Vítkovic, opět se radoval modrý tým, který při výhře 2:0 ani podruhé neinkasoval. Zabrala také Horní Suchá, která 6:1 porazila Orlicko-Třebovsko.

Mladší žákyně
Nejmladší ženská kategorie celého turnaje začala v sobotu dvěma zápasy Hattricku Brno, přičemž brněnské florbalistky zapsaly rovněž dvě vítězství: Vítkovice porazily 22:1 a zvítězily také nad Polkami z Radzewa.

 

 

 

Partneři turnaje